Bestil en bil som ​kommer til tiden!

Telefon: 86 49 20 06
Eller bestil online her

English

Personale​

​Chaufførerne er Mørke ny TAXI's ansigt udadtil. Det er chaufførerne, der møder kunderne, og det er dem, der leverer den professionelle og gode service / assistance, som virksomheden er kendt for.

Derfor sørger vi for at være præsentable i både opførsel og påklædning. Vi bestræber os på at skille os ud fra mængden og levere særlig og unik service af høj kvalitet – hver gang!

Letgenkendelige

Mørke ny TAXI har i alt 14 chauffører, som hver dag leverer topprofessionel taxikørsel.

Vi ønsker at skille os ud fra andre taxi selskaber, så vores kunder nemt kan genkende os. Derfor bærer alle vores chauffører samme uniform og sørger for aktivt at være synlige, hvis du eksempelvis skal hentes i lufthavnen.

Professionelle og alsidige chauffører

Med en taxitur med en af vores chauffører bag rattet kan du trygt stole på, at der er styr på tingene. Vi er punktlige, professionelle og gør en ekstra indsats for at give dig den optimale oplevelse.

Alle vores chauffører  har en faglighed og personlighed, der passer perfekt ind i Mørke ny TAXI's ånd, og er professionelle til fingrespidserne.

Punktlighed i fokus

Vi ved, hvor stort et stress-element en taxi kan være, hvis den kommer før eller efter det aftalte tidspunkt. Derfor ankommer vi først på det aftalte tidspunkt og er naturligvis behjælpelige med baggage og lignende.

HVEM ER VI?

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963

BESTIL TAXI

BOGHOLDERI

KONTAKT