Bestil en bil som ​kommer til tiden!

Telefon: 86 49 20 06
Eller bestil online her

English

Vognpark​

Hos Mørke nyTaxi er vi klædt på til at servicere vores kunder bedst muligt. Dette indebærer moderne og sikre vogne, som altid tager sig ud fra deres bedste side og fremstår rene og pæne.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og vores vogne er derfor altid helt i top.

​Vogne til ethvert formål

Vi råder i alt over 7 forskellige vogne, som alle er udstyret med gratis WI-FI. 

​Vognene omfatter:

Vognene har hver deres unikke styrker, og vi vurderer, hvilken vogn der er bedst egnet til den enkelte opgave.

Alle bilerne er kendetegnet ved høj sikkerhed, god komfort og lækkert design, som gør din tur til en helt unik taxi oplevelse, men alt efter turens længde, antallet af passagerer samt særlige behov, er det forskelligt, hvilken vogn der anvendes.

BMW 520 D ( 1 stk. )

BMW er kendetegnet som en Direktørbil med højt kvalitets niveau. Tryghed, sikkerhed og funktionalitet, er sat i højsædet og denne vogn er ingen undtagelse. I vognen med plads til fire personer kan du trygt læne dig tilbage i de lækre lyse lædersæder, som gør turen til en sand fornøjelse.

FORD Custom ( 1 stk.)

Her er der tale om en vogn, der kan rumme op til 8 personer. Vognen er velegnet til lange ture, da sæderne kan lægges ned, hvilket giver en fornem komfort under hele turen. En værdig ejer af den prestigefyldte pris International Van of the Year 2013

Skoda SUPERB ( 1 stk.)

Skoda Superb model 2016 er kendetegnet ved suveræne køreegenskaber, men også alle de intelligente teknologier, gør tiden i bilen sikker og komfortabel. Samtidig kan du glæde dig over den kraftfulde og brændstofbesparende motor.

Mercedes E200 ( sort )

Denne Mercedes sætter nye standarder med sin store lækre, rummelige og luksuriøse kabine og er det perfekte valg, hvad enten I er en gruppe eller det er jeres forretnings kunder eller direktører som skal køres. Den kraftfulde og brændstofbesparende motor sætter Mercedes i højsædet.​

Renault Espace ( Sort ) 4-6 personer​

Renault Espace har været ventetiden værd! Bilen byder på et dramatisk, nærmest futuristisk design. Affjedringen er på én gang blød og nuanceret. Pladsen er overdådig og med separate sæder samt god plads til benene. Hvert sæde er udstyret med sædevarme og separat læselys. Udsigten fra Espacen's sæder er formidabel, hvilket gør den meget sikker i trafikken, takket være de smalle stolper i siderne af forruden. En lækker bil med stor komfort.

HVEM ER VI?

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963

BESTIL TAXI

BOGHOLDERI

KONTAKT