Firmakørsel hos Mørke ny TAXI

​Mørke ny Taxi så for første gang dagens lys i 2002, hvor Kim Brændstrup opstartede virksomheden med én vogn. Siden da er virksomheden vokset i et fornuftigt tempo, hvor servicen og ydelserne stadig er kendetegnet ved særdeles høj kvalitet. Idag kan der f.eks. tilbydes firmakørsel af høj kvalitet.

​​

Holdet bag Mørke ny TAXI

I dag tæller medarbejderstaben 14 topprofessionelle chauffører. Derudover er der på alle hverdage 2-3 personer på vores kontor, som står klar til at tage sig af alle kundeopkald og alt administrativt arbejde. I er altid velkomne til at skrive til os pr. email taxi@moerketaxi.com hvis I har spørgsmål, forespørgsler, skemaer over flere kørsler som I ønsker afhentningstider sat på eller noget helt fjerde. Vi hjælper jer gerne, så ring endelig.

Vi har over 17 års erfaring inden for branchen med speciale i firmakørsel.

Vores kernekompetencer med speciale i Firmakørsel

Mørke ny TAXI har specialiseret sig i firmakørsel ved både små og store lejligheder.

Vi har f.eks. stærke kompetencer inden for koordinering af:

  • Firmakørsel
  • VIP kørsel
  • Event-kørsel
  • Lufthavnskørsel
  • Kørsel til og fra større arrangementer såsom seminarer
  • Langdistancekørsel
  • Samt meget andet.

Læs mere om hvad vi tilbyder inden for lufthavnstaxi.

​Koordinering af ture

Vi sørger for koordineringen og planlægningen af alle ture, så du trygt kan stole på transporten under din rejse. Lige så snart vi har modtaget diverse informationer, udarbejder vi en plan i overensstemmelse med dine ønsker og krav til transporttid og samkørsel og sender den retur til dig. Har du yderligere ændringer, retter vi selvfølgelig din firmakørsel til, så du kan godkende bookingerne.

Vi garanterer professionel service fra start til slut ved brug af vores firmakørsel.

Altid tilgængelig på telefonen

Hos os kan du altid få fat på en taxi. Vi har døgnbemanding på vores telefoner, vi tilbyder online bestilling af taxi, og vi yder altid samme gode service uanset opgave. Ring gerne og hør mere om vores firmakørsel på tlf.: +45 86 49 20 06.

Bestil en taxi​

Vores betalingsmuligheder

Vi tager imod alle kendte kreditkort og MobilePay. Det er også muligt at forudbetale en kørsel via bank / trækning af beløb på kort (mod et lille gebyr).

Følg med på Facebook​

​Firma

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963​

bestil taxi

​Telefon: +45 86 49 20 06

BOGHOLDERI

Kontakt

E-mail: taxi@moerketaxi.com

​English