Lufthavnstaxi / ​Kørsel til og fra lufthavn

Søger du et pålideligt og topprofessionelt taxiselskab til at transportere dig selv eller flere personer til eller fra en lufthavn, er Mørke ny TAXI & Limousine Service de rette til opgaven.

Vi tilbyder professionel lufthavnstaxi tjeneste til og fra alle større lufthavne i Danmark – dog primært Jylland og Fyn. 

Vi har for eksempel stor erfaring inden for kørsel af lufthavnstaxi fra:

  • ​Aalborg ( AAL )
  • Aarhus ( AAR )
  • Billund ( BLL )
  • Karup ( KRP )
  • Esbjerg ( EBJ )
  • Hamburg ( HAM )

Ved større opgaver hjælper vi gerne med at koordinere turens sammensætning, så alle implicerede parter kommer sikkert frem til den endelige destination.

Professionel taxi for erhverv

Hos Mørke ny TAXI & Limousine Service har vi stor erfaring i koordinering af kørsel med lufthavnstaxi til og fra diverse lufthavne. Mange af vores kunder er inden for forskellige erhverv, og ofte skal de til større seminarer, som afholdes rundt omkring i Danmark. Vi har derfor ofte håndteret opgaver, hvor op til 50 kunder skulle bruge assistance mellem lufthavnen og seminarstedet.

Vi kan med vores lufthavnstaxi yde en ekstra service og give vores kunder den bedst mulige taxi oplevelse. Derfor sørger vi for at holde os opdateret på flytider og vejrforhold, så ventetid mindskes i tilfælde af at fly ankommer tidligere end forventet. I tilfælde hvor kunden ikke når sit fly, eller på anden vis forsinkes, så kontakt os endelig hurtigst muligt, så vi kan ændre afhentningstiden, så der stadig vil være en chauffør som venter på kunden når denne frem. 

Vi har ligeledes stor erfaring indenfor transport af crew som skal 

til andre lande som feks. Holland / Polen. Her transporterer vi med 2 chauffører  jeres folk sikkert og trykt til rette destination og tager efter holdskifte jeres off-signers med retur. For tilbud på dette kontakt os endelig.   

Ingen opgave er for stor eller for lille

I de tilfælde, hvor vi ikke selv besidder de nødvendige ressourcer til at stå for kørslen, kan vi stadig løfte opgaven. Vi samarbejder med flere professionelle taxi- og limousine- og busselskaber, hvis ydelser vi kan stå inde for.

Kontakt os endelig hvis du har brug for at høre mere om vores service. 

 +45 86 49 20 06 eller bestil online.

Bestil en taxi​

Vores betalingsmuligheder

Vi tager imod alle kendte kreditkort og MobilePay. Det er også muligt at forudbetale en kørsel via bank / trækning af beløb på kort (mod et lille gebyr).

Følg med på Facebook​

​Firma

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963​

bestil taxi

​Telefon: +45 86 49 20 06

BOGHOLDERI

Kontakt

E-mail: taxi@moerketaxi.com

​English