Vognpark​ taxi

Hos Mørke nyTaxi er vi klædt på til at servicere vores kunder bedst muligt. Dette indebærer moderne og sikre vogne, som altid tager sig ud fra deres bedste side og fremstår rene og pæne.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og vores vogne er derfor altid helt i top.

Vogne til ethvert formål

Vi råder i alt over 7 forskellige vogne, som alle er udstyret med gratis WI-FI.

Vognene har hver deres unikke styrker, og vi vurderer, hvilken vogn der er bedst egnet til den enkelte opgave.

Alle bilerne er kendetegnet ved høj sikkerhed, god komfort og lækkert design, som gør din tur til en helt unik taxi oplevelse, men alt efter turens længde, antallet af passagerer samt særlige behov, er det forskelligt, hvilken vogn der anvendes.

Vognene omfatter:

Mercedes Benz C-220 ​

C-Klasse fascinerer med den højeste komfort. Det nye koncept gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz sikker og enestående​. Imponerer med lækker interiør og høj komfort.

Mercedes Benz V-250 Long

​Her er der tale om en vogn, der kan rumme op til 7 personer. Her bydes på masser af plads blandet med "high-end saloon car luxury". Trods den store og luksuriøse bil har den en rigtig god brændstoføkonomi, hvilket gavner miljøet.

Skoda SUPERB

Skoda Superb er kendetegnet ved suveræne køreegenskaber, men også alle de intelligente teknologier, gør tiden i bilen sikker og komfortabel. Samtidig kan du glæde dig over den kraftfulde og brændstofbesparende motor.

​​Mercedes E200

Denne Mercedes sætter nye standarder med sin store lækre, rummelige og luksuriøse kabine og er det perfekte valg, hvad enten I er en gruppe eller det er jeres forretnings kunder eller direktører som skal køres. Den kraftfulde og brændstofbesparende motor sætter Mercedes i højsædet.​

Bestil en taxi​

Vores betalingsmuligheder

Vi tager imod alle kendte kreditkort og MobilePay. Det er også muligt at forudbetale en kørsel via bank / trækning af beløb på kort (mod et lille gebyr).

Følg med på Facebook​

​Firma

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963​

bestil taxi

​Telefon: +45 86 49 20 06

BOGHOLDERI

Kontakt

E-mail: taxi@moerketaxi.com

​English