Vognpark​ taxi

Hos Mørke nyTaxi er vi klædt på til at servicere vores kunder bedst muligt. Dette indebærer moderne og sikre vogne, som altid tager sig ud fra deres bedste side og fremstår rene og pæne.

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, og vores vogne er derfor altid helt i top.

Vogne til ethvert formål

Vi råder i alt over 8 forskellige vogne, som alle er udstyret med gratis WI-FI.

Vognene har hver deres unikke styrker, og vi vurderer, hvilken vogn der er bedst egnet til den enkelte opgave.

Alle bilerne er kendetegnet ved høj sikkerhed, god komfort og lækkert design, som gør din tur til en helt unik taxi oplevelse, men alt efter turens længde, antallet af passagerer samt særlige behov, er det forskelligt, hvilken vogn der anvendes.

Vognene omfatter:

Mercedes Benz C-200 ​

C-Klasse fascinerer med den højeste komfort. Det nye koncept gør hver eneste køretur i en Mercedes-Benz sikker og enestående​. Imponerer med lækker interiør og høj komfort.

Mercedes Benz V-300 Long

​Her er der tale om en vogn, der kan rumme op til 7 personer. Her bydes på masser af plads blandet med "high-end saloon car luxury". Trods den store og luksuriøse bil har den en rigtig god brændstoføkonomi, hvilket gavner miljøet.

​​Mercedes E-300 de HYBRID

Mercedes-Benz har lanceret denne nye PLUG-IN HYBRID, der kombinerer både dieselmotor og elmotor.

Denne Mercedes sætter helt nye standarder med sin store lækre, rummelige og luksuriøse kabine er den det perfekte valg, hvad enten I er en lille gruppe eller det er jeres forretningskunder eller direktører, som skal køres. Den kraftfulde og brændstofbesparende motor sætter Mercedes i højsædet.​

Denne Mercedes kan selv finde ud af, hvornår det bedst kan svare sig at køre på el, og hvornår det bedst kan svare sig at køre på diesel. På den måde vil man kunne køre langt med store perioder, hvor dieselmotoren er helt slukket. Når adressen er tastet ind i navigationsanlægget kan bilen analyserer ruten og sørger for, at der kan køres på el, når man kører gennem byerne, mens man kører på diesel på de dele af strækningen, der f.eks. foregår på motorvej.

På denne måde udledes der mindst muligt Co2. ​

Bestil en taxi​

Vores betalingsmuligheder

Vi tager imod alle kendte kreditkort og MobilePay. Det er også muligt at forudbetale en kørsel via bank / trækning af beløb på kort (mod et lille gebyr).

Følg med på Facebook​

​Firma

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963​

bestil taxi

​Telefon: +45 86 49 20 06

BOGHOLDERI

Kontakt

E-mail: taxi@moerketaxi.com

​English