Limousine Service Jylland samt fra alle lufthavne.

I forhold til at vælge en taxi, er denne form for LIMOUSINEKØRSEL mere diskret og giver mulighed for, at den i den bookede periode fungerer, som "firmaets vogn med egen privatchauffør".

Hvorfor vælge os?

  • I får service i TOPKLASSE​.
  • Vi bekymrer os om vores kunder sikkerhed og komfort.
  • Vores chauffører er professionelle, hjælpsomme og servicemindede.
  • Vi planlægger de hurtigste og sikreste ruter hver dag.
  • Vi har over 17 års erfaring indenfor VIP-transport.
  • Står til jeres rådighed 24/7 og er altid klar til at hjælpe jer.

​​

Vores limousinevognpark omfatter nedenstående, men vi har mange kollegaer med limousiner. Vi hjælper ofte hinanden, så ingen opgave er for stor.

​Mercedes Sprinter 8 Pers. Van DELUXE

​Vi har nu også fornøjelsen, at tilbyde kørsel og limousine service i denne HELT UNIKKE og TOP Luksuriøse Mercedes til 8 personer.

Den er helt ideel til kørsel af grupper på op til 8 personer, der foretrækker luksus og en meget indbydende vogn i særklasse. Komforten er i top. Den er indrettet med 8 enkelte flystole, som kan indstilles i ryggen for bedre komfort. De er betrukket med læder.

Bord i midten, der gør det muligt at arbejde undervejs. I bussen er der fri WI-FI og 220 V stik så det er muligt at arbejde eller holde telefonmøder undervejs på turen..

​Stolene kan selvfølgelig vendes fremad, hvis man ønsker dette

Limousinebussen er udstyret med individuel styring af dag-/ natbelysning og luft og DVD og Aircondition.

​Den er så høj, at man ubesværet kan gå rundt i den. Den er udstyret med elektrisk trin med lys, for bedre ud- og indstigning.

Der er STORT rum i bag, så det er muligt at medbringe meget udstyr eller bagage. Over sæderne er der hylde til evt. håndbagage eller overtøj.

Der er gratis varme drikke undervejs og køleskab er til fri afbenyttelse.

​Mercedes E300 de HYBRID 4MATIC

​Denne eksklusive, luksuriøse og elegante men samtidig sporty vogn er særdeles velegnet til kørsel af enkelt personer eller en lille gruppe på max. 3 personer.

Med firehjulstræk og et upåklageligt samarbejde med den 9-trins automatgearkasse er man i sikre hænder. E 300 de er en modnet pakke, der giver baghjul til den klassiske firmabilsløsning. Mercedes føres ubekymret gennem trafikken med sin delvist selvkørende funktion og hurtigt reagerende fartpilot, der ser tingene an og advarer eller varsler sin fører om, at der feks. kører en langsommere bil foran.

Vognen er udstyret med sorte lædersæder og individuel temperaturstyrring, Ambient belysning og meget mere.

Mercedes V250 LONG Ambiente

I vores nye Mercedes minivan 250 lang model får I masser af komfort, masser af plads, ingen støj og en affjedring som i en Mercedes personbil. Den har den mest avancerede teknik og er den største målt på plads i Mercedes-Benz’ personbilsprogram.

V-Klassen bygger i det store hele på den nuværende Viano, men er udbygget med ny undervogn, er noget lavere, og desuden er alle pladedele nye. Akselafstanden er den samme som forgængeren, men bilen opleves i alle henseende som et mere forfinet produkt, også i designet, der har fået pondus og slægtskab med de øvrige personbiler.

Denne bil er klassens bedst kørende bil og tilbyder samtidig et komfort-niveau, som ingen andre kan matche. Det gælder ikke mindst støj og vibrationer.

Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne flotte bil som imødekommer alle kunder. Den har plads til op til 6 kunder, men de individuelle sæder gør at den ikke virker " for stor" hvis man blot er 2 personer. Den giver derimod plads og luft omkring hver enkelt person, så der er plads til at slappe godt af eller sidde og arbejde undervejs.

Der er selvfølgelig GRATIS WI-FI i denne fantastiske bil.

Er de kun 3 personer kan sæderne vendes i bag, så de sidder overfor hinanden for bedre samtale undervejs. Dette skal blot oplyses ved booking.

Hvis dette lyder som noget for jer så kontakt os endelig og få en snak med os. ​

Bestil en taxi​

Vores betalingsmuligheder

Vi tager imod alle kendte kreditkort og MobilePay. Det er også muligt at forudbetale en kørsel via bank / trækning af beløb på kort (mod et lille gebyr).

Følg med på Facebook​

​Firma

​Mørke ny Taxi

CVR: 26243963​

bestil taxi

​Telefon: +45 86 49 20 06

BOGHOLDERI

Kontakt

E-mail: taxi@moerketaxi.com

​English